суботу, 9 квітня 2016 р.

Реколекції для подружніх пар на парафії Різдва Пресвятої Богородиці

З 08 по 09 квітня при Катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці проходили реколекції для подружніх пар, які організував духівник спільноти «подружні зустрічі» о. Роман Соколовський. Реколекції проводив о. Микола Медюх, сотрудник Собору Матері Божої на території Марійського духовного центру. Отець-реколектант виголосив три науки, в яких говорив про покликання чоловіка і дружини до подружнього життя, в основі якого є найголовніші духовні фундамети: молитва, спілкування і прощення. Відповідно кожна наука була посвячена розгорнутому висвітленню кожного цього чинника.
Реколекції мали за мету показати, що лише перебування кожного з подругів в Бозі може принести суттєві зміни в покращення сімейних стосунків. «Спільна молитва у подружжі – це добрий фундамент для теперішнього і майбутнього життя сім’ї, тільки ті подружжя, які спільно моляться приречені на те, щоб бути щасливими і духовно зрілими» - зазначив реколектант.
о. Микола заохочував усіх до діалогу, тож кожен охочий міг задати питання, які його турбували. Під час реколекцій кожен міг приступити до таїнства покаяння.
На завершення усі отримали благословення та мали можливість поспілкуватися у невимушеній атмосфері за спільною трапезою. Дякуємо отцю-реколектанту та всім, хто долучився в організації проведення реколекцій.



Немає коментарів:

Дописати коментар